حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

ویژگی های اجاق های برقی و گازی

ویژگیهای اجاق های برقی و گازی

برای خرید اجاق گاز، اجاق رومیزی، اجاق برقی و اجاق فردار، به مشخصات آن ها توجه کنید. برخی از ویژگی ها و مشخصات اجاق گاز مناسب را بررسی می کنیم .

  • تعداد و اندازه سر شعله ها: گازها چه معمولی باشند چه توکار، بین یک تا شش شعله دارند. هرچه تعداد شعله های آن ها بیشتر باشد، بزرگ تر بوده و فضای بیشتری را نیز اشغال می کنند. سر شعله های آن ها نیز معمولاٌ در سه سایز بزرگ، متوسط و کوچک وجود دارد که متناسب با اندازه ظروف آشپزی و حجم غذا، می توان به دلخواه از هریک استفاده نمود.
  • فندک: در بسیاری از گازها یک فندک کلی برای تمام شعله ها و فر تعبیه شده است. در بعضی گازهای جدیدتر نیز برای هر شعله، فندک جداگانه ای در کنار آن قرار داده شده است. 
  • ترموکوپل: یکی از مهمترین ویژگی هایی است که برای بالا رفتن ایمنی اجاق، ضروری است. این ویژگی سبب می شود در صورتیکه گاز به دلیل وزش باد، سر رفتن مواد غذایی و … خاموش شد، جریان گاز نیز قطع شده و در فضا منتشر نشود.
  • تایمر: بر روی صفحه کلید گاز قرار گرفته و می توان با چرخاندن آن و قرار دادن بر روی یک زمان مشخص، تعیین نمود که سر ساعت معینی زنگ بزند. با استفاده از این قابلیت دیگر نگرانی درباره سوختن یا ته گرفتن غذاها یا خوراکی های داخل فر، وجود ندارد. در برخی گازها بعضی شعله ها هم تایمر داشته و فقط با تنظیم آن روشن می شوند. پس از اینکه تایمر به پایان زمان خود رسید، شعله گاز هم خاموش می شود.
  • نمایشگردیجیتالی: ساعت یا زمان باقی مانده پخت غذا را نشان می دهد.
  • قفل کودک: با فعال کردن آن  می توان اطمینان خاطر داشت بچه ها نمی توانند گاز را روشن و خاموش یا دستکاری کنند.
  • صفحات روی سرشعله ها:  صفحات چدنی باعث پخش یکسان و یکنواخت حرارت می شوند. برخی صفحات هم از جنس مفتول بسیار محکم هستند که قابلیت تحمل فشار و دمای بالا را دارند.
  • موتور جوجه گردان: داخل فر تعبیه شده و می توان با استفاده از آن جوجه درسته کبابی شده تهیه نمود.
  • چراغ فر: فضای داخلی فر را روشن می کند. اگر درِ فر شیشه ای باشد، می توان مراحل پخت غذا را از بیرون مشاهده و کنترل کرد.
  • گریل: با استفاده از این قابلیت می توان غذاها را گریل و برشته نمود.
  • محفظه گرمخانه: غذاهای پخته شده را تا زمان سرو شدن می توان در آن گرم نگه داشت.
  • سیستم خود تمیزکننده حرارتی: این سیستم با بالا بردن زیاد دمای داخلی فر، چربی ها و آلودگی ها را به لایه نازکی از خاکستر تبدیل می کند که سپس پاک کردن آن ها با یک دستمال مرطوب بسیار آسان می شود. این سیستم ها امروزه با عناوین مختلفی مانند خود تمیز کن پیرولیتیک یا کاتالیزوری در بازار وجود دارند که اساس کارهمه آن ها همان از بین بردن رسوبات مواد غذایی با استفاده از حرارت بسیار بالا است. در سیستم های خود تمیزکن کاتالیزوری، رشته های کاتالیزوری آلودگی ها و چربی ها را به خود جذب می کنند. سپس این آلودگی ها با حرارت بسیار بالای ایجاد شده، از این رشته ها جدا می شود.
  • سبدهای قابل جا به جایی: برای استفاده بهینه از فضا، در داخل فر بعضی از گازها وجود دارند که می توان ظروف ادویه، روغن ها و … را داخل آن ها قرار داده و در مواقعی که غذا باید داخل فر طبخ شود، آن را خارج نمود.
  • پایه های قابل تنظیم: پایه های بعضی از اجاق ها از نظر ارتفاع قابل تنظیم بوده که می توان متناسب با شیب آشپزخانه آن ها را تغییر داد
admin
ارسال دیدگاه
ارتباط با ما
تهران - خیابان شریعتی - بلوار میرداماد - پلاک 150
02126403862
info@tacnogas.ir
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
X